autor:

dicarmencitta1957

» » Torturi

Tort cu crema de iaurt si piersici

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 martie 2010

Ingrediente
Ingrediente:, 1 blat de vanilie tip tarta(Kaufland)., , Pentru crema:, 6 linguri zahar brun, 2 linguri zeama de lime, 2 plicuri zahar vanilat, 2 plicuri gelatina pudra Dr. Oetker, 300gr smantana Covalact 15% grasime, 500 ml frisca vegetala Hulala (produs din categoria dulciurilor, pe baza de grasimi vegetale), 300 gr crema de iaurt, 300 gr branza de vaci dulce, 2 linguri de zeama de lamaie, pentru crema de iaurt., 20 piscoturi de sampanie, Pentru decor:, 1 borcan piersici din compot(jumatati).Compot la borcan de la ''Olympia'',sunt mai tari piersicile si se orneaza frumos.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare: Crema de iaurt:
Se amesteca iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun si 2 linguri zeama de lime, apoi se adauga smantana, branza de vaci dulce si se omogenizeaza bine. Se lasa deoparte. Separat se lasa la inmuiat gelatina in 150ml apa rece, (circa 5 minute) apoi se incalzeste usor pana la dizolvarea completa si se adauga in crema de iaurt, smantana si branza de vaci dulce. Lasam aceasta crema la rece cel putin 30 de minute. Batem frisca (daca este fara zahar se adauga dupa gust, eu am pus 6 linguri de zahar). Apoi adaugam frisca in crema de iaurt cu grija, amestecand usor de jos in sus. Se obtine o crema spumoasa.
Intr-o forma de tort cu cercul detasabil se aseaza o folie de plastic alimentar, se aseaza blatul de tarta, se insiropeaza cu putin sirop din compotul de piersici,la care am adaugat si niste Amaretto, pe marginile formei de tort se pun jumatati de piscoturi de sampanie si se pune toata crema de iaurt. Peste crema punem din loc in loc feliute de piersica din compot, cu putin sirop.Dupa ce l-am montat eu insiropez si piscoturile pe rand si apoi vin cu folie de aluminiu pusa in patru ca sa sprijin tortul bine si apoi il bag la frigider pentru cel putin 3 sau 4 ore ca sa se intareasca crema de iaurt. Montarea si finisarea tortului depinde de imaginatia fiecaruia.Am pus mai multe poze ca sa se vada exact cum am procedat.Va garantez ca a fost un tort delicios si care s-a mancat rapid.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de iaurt si piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema de iaurt si piersici

Tort cu crema de iaurt si piersici

Mod de preparare blat: Incalziti cuptorul. 1.Separati albusurile de galbenusuri. 2.Cu mixerul

0 voturi    0 comentarii
2h
Torturi
Tort cu crema de nectarine

Tort cu crema de nectarine

Blat: 1. Preincalzim cuptorul la 190 grade C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem

3 voturi    0 comentarii
4h
Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

    GUSTOS SI RACOROS!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Ce bunatate!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Un tort gustos si racoros...

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      O bunatate...................cremele cu iaurt sint niste delicii. Felicitari,Carmen !

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Suna tare bine. Lasa gura apa.

    • Fara foto

      Delia , 09 martie 2010

      Felicitari! Arata grozav de bine

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      arata tare bine!felicitari!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Foarte bun!

    • Fara foto

      ica , 09 martie 2010

      arata grozav, o sa il pregatesc si eu chiar astazi, multumesc de idee

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Arata grozav,iar gustul este pe masura,nu? Felicitari...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Felicitari Carmen! Este foarte apetisant torul tau.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 blat de vanilie tip tarta(Kaufland).
  • Pentru crema:
  • 6 linguri zahar brun
  • 2 linguri zeama de lime
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 plicuri gelatina pudra Dr. Oetker
  • 300gr smantana Covalact 15% grasime
  • 500 ml frisca vegetala Hulala (produs din categoria dulciurilor
  • pe baza de grasimi vegetale)
  • 300 gr crema de iaurt
  • 300 gr branza de vaci dulce
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • pentru crema de iaurt.
  • 20 piscoturi de sampanie
  • Pentru decor:
  • 1 borcan piersici din compot(jumatati).Compot la borcan de la ''Olympia'',sunt mai tari piersicile si se orneaza frumos.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

COSTEO (Chef de cuisine)

GUSTOS SI RACOROS!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Kinder pingui