autor:

mihaelabella

» » Torturi

Tort cu crema de marscapone si fineti

Autor: mihaelabella (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaelabella (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
-250 gr frisca, -500 gr marscapone, -250 gr fineti (nutela), -1 blat de tort, -100 ml votca, -200 gr zahar

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca marscapone cu fineti si se face crema, se taie blatul si se insiropeaza cu votca amestecata cu apa si zahar. Se pune o felie de blat una de crema, si la sfarsit se acopera cu crema sau cu frisca.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de marscapone si fineti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Arici

Tort Arici

Se rup biscuitii in bucati mai mici si ii amestecam cu celelalte ingrediente (miere, cacao, nuca,

13 voturi    16 comentarii
2h
Torturi
Tort cu crema de lapte si ciocolata

Tort cu crema de lapte si ciocolata

Incepem cu crema de ciocolata deoarece trebuie sa stea la rece. Punem toate ingredientele intr-un

30 voturi    13 comentarii
1h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • -250 gr frisca
  • -500 gr marscapone
  • -250 gr fineti (nutela)
  • -1 blat de tort
  • -100 ml votca
  • -200 gr zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Dobos