Se faramiteaza pricomigdalele cu sucitorul pentru coca. Se bat ouale spuma cu 3 linguri de apa. Se adauga putin cite putin zaharul si zaharul vanilat. Se adauga faina, amidonul si pricomigdalele sfaramate. Se unge tava de tort cu margarina si se toarna coca. Se coace 35 min apoi se lasa sa se raceasca bine. Se scoate din forma, se taie in 2 si se insiropeaza cu lichior.
se pune gelatina la muiat. 3 jumatati de nectarine se taie cuburi. Restul de nectarine se amesteca cu zahar si suc de lamaie. Se amesteca gelatina cu acest pireu si se pune la rece 30 min. Frisca se bate spuma si se pune peste crema de gelatina. Se adauga cubuletele de nectarine. Se pune in jurul blatului un inel si se toarna crema. Se pune capacul tortului si se da la rece 4 ore. Se bate smantana cu un praf de intaritor de frica. Se unge tortul cu acest amestec netezind cu un cutit. Se decoreaza cu fructe si frunzulite de lamaita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii