Blatul: se freaca cele 6 albusuri spuma cu un praf de sare. Separat se freaca galbenusurile cu 6 linguri zahar si se adauga treptat in albusurile batute spuma. Se adauga apoi grisul in ploaie, si se coace intr-o cratita tapetata, timp de 30-35 min, la foc potrivit. Cand s-a racit, se taie blatul in 2 sau in 3 bucati si se insiropeaza.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii