1.Se freaca untul spuma, se amesteca cu mierea de albine si petalele de trandafiri taiate taitei, se adauga pesmetul, scortisoara, romul, coaja de lamaie. Rezulta o compozitie potrivit de groasa. Aceasta se imparte in cinci parti egale si se intinde uniform pe cele cinci foi de tort. Se preseaza cu un fund de lemn. Se lasa la rece 10 ore, dupa care se orneaza cu frisca si se serveste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii