Tort cu crema de vanilie si capsuni

Timp pregatire
115 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 200 g unt, 200g zahar, 2 linguri zahar vanilat, 3oua, 200 g faina, un praf de copt.
  • Garnitura: 400 g crema de vanilie, capsuni proaspete, coaja rasa de lamaie.
  • Glazura: 200 ml suc de fructe,3foi gelatina.

Mod de preparare

Zaharul se bate cu untul pina devine o crema omogena. Se pune zaharul vanilat si ouale,pe rind, amestecind bine. Se adauga faina si praful de copt. Se pune in forma de tort unsa cu putin unt si se coace 35-40 min. Se lasa sa se raceasca. Se intinde deasupra crema de vanilie. Capsunile se taie felii si se aseaza peste crema. Se moaie gelatina in apa calduta citeva minute. Se amesteca cu sucul de fructe si se pune la rece pina devine viscos apoi se intinde peste capsuni. Se presara putina coaja de lamaie rasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei
Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise