Se fierbe laptele cu jumatate de pahar de zahar, pana se ingroasa ca smantana . Cealalta jumatate de pahar de zahar se arde pana incepe sa faca spuma si imediat se amestecacu crema rezultata din lapte si zahar .Se se freaca bine si dupa ce s-a racit putin se adauga o lingura cu varf de unt .Se adauga vanilie (optional)
Celalalt pahar de zahar se arde, pana cand ia forma lichida (se face sirop) si se insiropeaza blatul (masurat) . Se umplu foile de tort cu aceasta crema si se garniseste cu cea de zahar ars . (sau alte ornamente)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii