Se fierbe laptele cu jumatate de pahar de zahar, pana se ingroasa ca smantana . Cealalta jumatate de pahar de zahar se arde pana incepe sa faca spuma si imediat se amestecacu crema rezultata din lapte si zahar .Se se freaca bine si dupa ce s-a racit putin se adauga o lingura cu varf de unt .Se adauga vanilie (optional)
Celalalt pahar de zahar se arde, pana cand ia forma lichida (se face sirop) si se insiropeaza blatul (masurat) . Se umplu foile de tort cu aceasta crema si se garniseste cu cea de zahar ars . (sau alte ornamente)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii