Blatul: Se bat albusurile spuma tare apoi se adauga zaharul, galbenusurile si la final faina amestecata cu praful de copt. Se pune la copt in tava tapetata cu hartie. Cand e copt il scoatem si il lasam la racit apoi il taiem in doua, il insiropam si punem crema.
Crema: batem frisca tare apoi adaugam intaritorul si spre final fructele de padure. Ungem tortul apoi ornam cum ne place. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii