Reteta postata pe: 28 februarie 2010
Ingrediente
un blat de pandispan taiat in 3, crema:, 400 g nutella, 250 ml frisca lichida +200 ml pt ornat, 50 g alune, 150-200 g napolitane cu alune, 25 ml rom
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
nutela se amesteca cu frisca batuta,rom ,alunele macinate si napolitanele sfaramitate(eventual puneti la robot impreuna cu alunele).
Se insiropeaza blaturile cu un sirop facut din apa,zahar,rom,vanilie.
Se pune crema si se orneaza cu frisca.
bun si rapid:)
Daca ti-a placut reteta noastra "tort cu crema rocher" nu uita sa-i faci un
review
Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,
0 voturi
0 comentarii
2h 10 min
Mod de preparare pentru blat:
Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 01 martie 2010
Simplu şi bun!