autor:

mihaela idriceanu

» » Torturi

tort cu crema rocher

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 februarie 2010

Ingrediente
un blat de pandispan taiat in 3, crema:, 400 g nutella, 250 ml frisca lichida +200 ml pt ornat, 50 g alune, 150-200 g napolitane cu alune, 25 ml rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

nutela se amesteca cu frisca batuta,rom ,alunele macinate si napolitanele sfaramitate(eventual puneti la robot impreuna cu alunele).
Se insiropeaza blaturile cu un sirop facut din apa,zahar,rom,vanilie.
Se pune crema si se orneaza cu frisca.
bun si rapid:)
Daca ti-a placut reteta noastra "tort cu crema rocher" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
TORT DIPLOMAT RECE

TORT DIPLOMAT RECE

Intr-o oala se pune laptele, zaharul si ouale pe foc si se amesteca cu telul continuu sa nu

115 voturi    16 comentarii
1h
Torturi
Tort Alex 2- caramel

Tort Alex 2- caramel

Cana de zahar o punem la caramelizat intr-o cratita cu doi stropi cu apa.Cand este gata topit, pe

16 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Usor, rapid si gustos.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

    Am pus si eu comentariu la acest tort si nu a aparut....de ce?????????????

  • NADIA MARIA

    NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

    Ai perfecta dreptate este un tort foarte simplu ,iar dupa cum arata si foarte gustos.Amestecul de nutella cu alune si frisca o bunatate.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • un blat de pandispan taiat in 3
  • crema:
  • 400 g nutella
  • 250 ml frisca lichida +200 ml pt ornat
  • 50 g alune
  • 150-200 g napolitane cu alune
  • 25 ml rom

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

14 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Usor, rapid si gustos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort OM DE ZAPADA