tort cu crema rocher

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
tort cu crema rocher

Ingrediente

  • un blat de pandispan taiat in 3
  • crema:
  • 400 g nutella
  • 250 ml frisca lichida +200 ml pt ornat
  • 50 g alune
  • 150-200 g napolitane cu alune
  • 25 ml rom

Mod de preparare

nutela se amesteca cu frisca batuta,rom ,alunele macinate si napolitanele sfaramitate(eventual puneti la robot impreuna cu alunele).

Se insiropeaza blaturile cu un sirop facut din apa,zahar,rom,vanilie.

Se pune crema si se orneaza cu frisca.

bun si rapid:)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor