Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si apoi faina cit cuprinde ca sa iasa un aluat potrivit de tare.Il faci sul si il imparti in 6 bucati egale.Intinzi fiecare bucata si o tai cu o farfurie care se potriveste cu dimensiunea tigaii,in care se vor coace foile pe rind,pe ambele parti,fara ulei.Tigaia trebuie sa fie bine incinsa.
Pt crema:amesteci toate ingredientele si le pui pe foc,le lasi citeva minute pina se ingroasa crema.Ungi foile cu aceasta crema ,ornezi tortul si apoi dai totul la rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii