Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si apoi faina cit cuprinde ca sa iasa un aluat potrivit de tare.Il faci sul si il imparti in 6 bucati egale.Intinzi fiecare bucata si o tai cu o farfurie care se potriveste cu dimensiunea tigaii,in care se vor coace foile pe rind,pe ambele parti,fara ulei.Tigaia trebuie sa fie bine incinsa.
Pt crema:amesteci toate ingredientele si le pui pe foc,le lasi citeva minute pina se ingroasa crema.Ungi foile cu aceasta crema ,ornezi tortul si apoi dai totul la rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii