autor:

Florenta Dinu

» » Torturi

Tort cu foi coapte in tigaie

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iulie 2010

Ingrediente
Pt blat ai nevoie de:1 ou,4 linguri ulei,4 linguri lapte, linguri zahar,1 lingurita bicarbonat si faina cit cuprinde., Pt crema ai nevoie de:4 linguri faina,1 cana cu zahar,2 linguri cacao,esenta de vanilie si de rom,500 ml lapte si 200g unt., Pt ornat ai nevoie de:2-3 plicuri de frisca in functie de imaginatia fiecaruia,300-450 ml lapte.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

29 voturi

Mod de preparare

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si apoi faina cit cuprinde ca sa iasa un aluat potrivit de tare.Il faci sul si il imparti in 6 bucati egale.Intinzi fiecare bucata si o tai cu o farfurie care se potriveste cu dimensiunea tigaii,in care se vor coace foile pe rind,pe ambele parti,fara ulei.Tigaia trebuie sa fie bine incinsa.
Pt crema:amesteci toate ingredientele si le pui pe foc,le lasi citeva minute pina se ingroasa crema.Ungi foile cu aceasta crema ,ornezi tortul si apoi dai totul la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu foi coapte in tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema fina si trufe de ciocolata

Tort cu crema fina si trufe de ciocolata

1.Se prepara blatul,mixand albusurile cu un praf de sare,cu esenta apoi cu zaharul,pana se intareste

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Prajitura cu brinza si jeleu de fructe.

Prajitura cu brinza si jeleu de fructe.

Intr-un bol se pune faina de biscuiti si se toarna untul topit se amesteca impreuna si cu asta se

7 voturi    0 comentarii
1h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ionela Donescu , 02 ianuarie 2014

    faorte usor si bun

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

    Yammi-yammiiiiiiii......ce buna trebuie sa fie !!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iulie 2011

    O ideie foarte interesanta !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Arata delicios!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

      Foarte interesanta ideea si foarte frumos arata.

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

      Arata bine si trebue sa fie si gustos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

29 voturi

Ingrediente

  • Pt blat ai nevoie de:1 ou,4 linguri ulei,4 linguri lapte, linguri zahar,1 lingurita bicarbonat si faina cit cuprinde.
  • Pt crema ai nevoie de:4 linguri faina,1 cana cu zahar,2 linguri cacao,esenta de vanilie si de rom,500 ml lapte si 200g unt.
  • Pt ornat ai nevoie de:2-3 plicuri de frisca in functie de imaginatia fiecaruia,300-450 ml lapte.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort masinuta

Tort masinuta

Separi albusurile de galbenusuri.Bati albusurile spuma,apoi adaugi zaharul si bati pina se intareste,apoi

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

Sidy (Chef de cuisine)

Yammi-yammiiiiiiii......ce buna trebuie sa fie !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu blat de nuci macinate