Tort cu frişcă şi fructe lacra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 blat de tort; 1 cutie de nutela; 4 banane; 2 portocale; 1 cutie compot de ananas; 400 g frişcă; ciocolată de menaj pentru ornare

Mod de preparare

Mod de preparare: Blatul de tort se feliaza in 3 bucati si se insiropeaza cu suc de ananas. Pe un platou se aseaza prima bucata de blat (baza) insiropata, pe care punem un strat de crema de nutela, un strat de frisca si apoi asezam un strat de fructe: banane feliate, portocale si bucatele de ananas. Se aseaza a doua bucata de blat si se repeta aceleasi operatiuni.

La sfirsit, se aseaza ultima bucata de blat si se orneaza cu frisca, fructe si ciocolata rasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise