autor:

lacramioara vlad

» » Torturi

Tort cu frişcă şi fructe lacra

Autor: lacramioara vlad (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lacramioara vlad (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 octombrie 2006

Ingrediente
1 blat de tort 1 cutie de nutela 4 banane 2 portocale 1 cutie compot de ananas 400 g frişcă ciocolată de menaj pentru ornare

Dificultate: Medie Timp: 30 min

29 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare: Blatul de tort se feliaza in 3 bucati si se insiropeaza cu suc de ananas. Pe un platou se aseaza prima bucata de blat (baza) insiropata, pe care punem un strat de crema de nutela, un strat de frisca si apoi asezam un strat de fructe: banane feliate, portocale si bucatele de ananas. Se aseaza a doua bucata de blat si se repeta aceleasi operatiuni.
La sfirsit, se aseaza ultima bucata de blat si se orneaza cu frisca, fructe si ciocolata rasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frişcă şi fructe lacra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
tort de fructe

tort de fructe

blatul: se prepara un pandispan care dupa racire se taie in 3 parti crema: gelatina se moaie in

6 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Transh ciocolata-tort cu crema

Transh ciocolata-tort cu crema

Se tapeteaza o tava de 25*30 cu hirtie de pergament. Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se

13 voturi    1 comentariu
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

29 voturi

Ingrediente

  • 1 blat de tort 1 cutie de nutela 4 banane 2 portocale 1 cutie compot de ananas 400 g frişcă ciocolată de menaj pentru ornare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu dovleac copt si mere coapte