Din 300g zahar si nuci face un grilaj(se pune la foc zaharul si cind s-a caramelizat se adauga nucile )Pe o scindura unsa cu unt se rastoarna grilajul si cind s-a racit se da prin masina de tocat Blatul: Se separa albusurile de glbenusuri Albusurile se bat spuma Galbenusurile se amesteca cu restul de 200g zahar pudra ,1/2 din cantitatea de grilaj si vanilie ;se freaca bine sa fie ca o spuma si se adauga pesmetul apoi albusurile ,amestecind usor. Se tapeteaza o tava ,se rastoarna compozitia si se coace la foc mic pina e rumenit . Se lasa sa se raceasca si se taie in 3-4 Crema: Frisca se amesteca cu restul de grilaj si se pune intre foi Se decoreaza cu frisca simpla sau cu o parte din crema
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii