autor:

» » Torturi

Tort cu frisca si capsuni

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Ingrediente
faina, 4 oua, zahar, 1 kg frisca lichida, portocale, banane, capsuni, zahar vanilat, rom

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Blatul

Se freaca bine ouale intregi cu zaharul, pana devin spuma;

Se coace oala cu peretii inalti, tapetata cu putin ulei si faina
Dupa ce s-a copt se scoate din aragaz si se lasa la racit dupa care se scoate blatul din oala

Umplutura

Capsunele se pun intr-un sirop 30 min (preparat din zahar, apa, rom); dupa aceea se scot din sirop si se amesteca cu frisca cu banane si portocale

Blatul

Dupa ce s-a racit se taie pe orizontala in cate bucati dorim.
Cu o parte din siropul ramas de la macerarea fructelor se insiropeaza partile taiete . Pe el se aseaza o parte din frisca amestecata cu fructele.
la final blatul se acopera tot cu frisca amesteca cu fructe apoi se baga in frigider
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Inima cu frisca, migdale si capsuni

Tort Inima cu frisca, migdale si capsuni

Este alcatuit din: blat de nuca, crema de vanilie, invelit in frisca si decorat cu migdale macinate

3 voturi    3 comentarii
2h
Torturi
Tort de capsuni cu frisca

Tort de capsuni cu frisca

Blatul: se bat albusurile spuma si dupa ce s-au intarit se adauga zaharul cite putin, apoi galbenusurile

17 voturi    17 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • faina
  • 4 oua
  • zahar
  • 1 kg frisca lichida
  • portocale
  • banane
  • capsuni
  • zahar vanilat
  • rom

Raporteaza reteta

Retete

din Torturi

Tort cu zmeura si whisky Tort cu zmeura si whisky

Pentru Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu praful de sare, pe urma punem zaharul si mixam usor pana

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort cu blat cu gem de gutui Tort cu blat cu gem de gutui

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteaza mare pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Tort Eclair cu cappuccino si caramel