autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort cu frisca si fructe

Autor: bogdan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bogdan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Ingrediente
-blat de tort cumparat, -frisca lichida, -compot de ananas

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune primul blat pe un curpator sau pe o farfurie mare rotunda si insiropati tortul cu zeama de la compotul de ananas si dupa aceia faceti frisca scrie pe ambalaj cum se face si se pune pe blat frisca si cateva bucatele de ananas taiai cat de mare doriti si tot asa cu fiecare blat si la sfarsit ungeti tot tortul cu frisca sa arete mai bine
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
TORT CU FRISCA SI FRUCTE

TORT CU FRISCA SI FRUCTE

Pentru blat se separa ouale. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza

2 voturi    0 comentarii
2h
Torturi
Tort cu frisca si fructe

Tort cu frisca si fructe

Blat: Se bat albusurile spuma. Cand spuma este suficient de tare, se adauga zaharul si se bat in

135 voturi    18 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Rapid si bun.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • -blat de tort cumparat
  • -frisca lichida
  • -compot de ananas

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Rapid si bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort pepene galben