Se pune primul blat pe un curpator sau pe o farfurie mare rotunda si insiropati tortul cu zeama de la compotul de ananas si dupa aceia faceti frisca scrie pe ambalaj cum se face si se pune pe blat frisca si cateva bucatele de ananas taiai cat de mare doriti si tot asa cu fiecare blat si la sfarsit ungeti tot tortul cu frisca sa arete mai bine
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii