autor:

anamaria zaharia

» » Torturi

tort cu fructe

Autor: anamaria zaharia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria zaharia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 august 2010

Ingrediente
1 blat de vanilie, 2 plicuri crema de vanilie dr. oetker, 6 linguri zahar, 500 ml lapte, 200ml frisca lichida, 1 plic zahar vanilat, 3 piersici, 3 kiwi, 2 banane

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Bati crema de vanilie cu laptele si zaharul pana se intareste .Bate frisca lichida separat.Curata si taie 1 banana rondele, 1 piersica rondele si 1 kiwi rondele.Fructele ramase le cureti si le tai patratele.Aseaza prima foaie de blat , insiropeaz-o cu siropul rezultat di amestecarea zaharului vanilat cu apa, acopera blatul cu 3 linguri din crema , pune deasupra jumate din fructele taiate patratele si adauga iar 4 linguri de crema pe care o intinzi peste fructe.Procedezi la fel si cu umatorea foaie de blat, iar la final cand asezi ultima foaie o insiropezi, pui feliile de banane si acoperi cu crema ramasa tot tortul deasupra si jur imprejur.Dupa aceea de jur imprejur pui o felie de kiwi si una de piersica pana decorezi roata marginea.Deasupra pui felii de kiwi si piersici, si decorezi dupa gust cu frisca.O dai la frigider pana la servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "tort cu fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu fructe

Tort cu fructe

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema albicioasa (circa 8 minute). Se mixeaza

8 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Torturi
TORT DE FRUCTE

TORT DE FRUCTE

Bati albusurile, incorporezi zaharul, faina si galbenusurile si dai blatul la cuptor la foc mic,

12 voturi    3 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • cheche

    cheche (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    arata f bine...felicitari!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Un tortulet apetisant si racoros...

  • anamaria zaharia

    anamaria zaharia (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    intradevar a fost foarte bun si racoritor tortul. l-am facut de iua fetitei mele multumesc pt. cuvintele frumoase

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

      O bunatate !

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      Bun si rapid de facut!

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      forte bun

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      O bunatate...........

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      Un tort gustos si racoritor.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 blat de vanilie
  • 2 plicuri crema de vanilie dr. oetker
  • 6 linguri zahar
  • 500 ml lapte
  • 200ml frisca lichida
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 piersici
  • 3 kiwi
  • 2 banane

Raporteaza reteta

Retete
de anamaria zaharia
Tort deliciu de ciocolata si frisca

Tort deliciu de ciocolata si frisca

1.Macina biscuitii si amesteca-i cu untul topit. Tapeteaza o forma de tort demontabila cu compozitia

5 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Supa de cartofi

Supa de cartofi

Cureti ceapa, ardeii de samburi,morcovii si cartofii. Tai toate legumele in cubulete mici in afara

3 voturi    2 comentarii
1h
Supe de carne
Galuste cu pulpe de pui

Galuste cu pulpe de pui

Pui apa cu sare la fiert , pana fierbe apa faci galustele:adaugi faina intr-un castron si o amesteci

7 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

cheche (Chef de cuisine)

arata f bine...felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort bavarez de lamaie