tort cu fructe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
tort cu fructe

Ingrediente

  • 1 blat de vanilie
  • 2 plicuri crema de vanilie dr. oetker
  • 6 linguri zahar
  • 500 ml lapte
  • 200ml frisca lichida
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 piersici
  • 3 kiwi
  • 2 banane

Mod de preparare

Bati crema de vanilie cu laptele si zaharul pana se intareste .Bate frisca lichida separat.Curata si taie 1 banana rondele, 1 piersica rondele si 1 kiwi rondele.Fructele ramase le cureti si le tai patratele.Aseaza prima foaie de blat , insiropeaz-o cu siropul rezultat di amestecarea zaharului vanilat cu apa, acopera blatul cu 3 linguri din crema , pune deasupra jumate din fructele taiate patratele si adauga iar 4 linguri de crema pe care o intinzi peste fructe.Procedezi la fel si cu umatorea foaie de blat, iar la final cand asezi ultima foaie o insiropezi, pui feliile de banane si acoperi cu crema ramasa tot tortul deasupra si jur imprejur.Dupa aceea de jur imprejur pui o felie de kiwi si una de piersica pana decorezi roata marginea.Deasupra pui felii de kiwi si piersici, si decorezi dupa gust cu frisca.O dai la frigider pana la servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise