autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort cu fructe!

Autor: manolecarmen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: manolecarmen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Ingrediente
ptr blat: 8 oua, 8 linguri zahar, 8 linguri faina, 1 praf de copt, esenta de vanilie., Pentru sirop iti trebuie: 3 linguri de zahar, 1 cana apa, esenta vanilie, coaja rasa de portocla si lamaie., ptr crema: 600 ml frisca lichida, 4 oua, 250 gr zahar si diverse fructe (piersici, kiwi, portocale, mure, capsuni, zmeura etc). Eu am folosit piersica, kiwi, struguri.

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

blatul: se bat albusurile spuma se adauga treptat zaharul, galbenusurile, faina si la urma, esenta de vanilie si praful de copt dizolvat in zeama de lamaie. Se unge forma cu margarina si se tapeteaza cu faina si se pune in cuptorul incins. Lasam sa se coaca pana ce trece testul cu scobitoarea.

crema: se bat ouale intregi cu 250gr zahar pe aburi pana devine o crema spumoasa si se lasa la racit. Separat se bate frisca si cand s-a racit crema de oua se amesteca impreuna. Se taie blatul in 3, se insiropeaza, se pune crema si fructele intre blaturi apoi se imbraca blatul in frisca si se orneaza cu diverse fructe (eu am pus feliute de piersica, kiwi, struguri).

Este un tort foarte racoritor, si nu este costisitor! eu l-am facut la ziua micutei mele!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu jeleu de ciocolata si de fructe

Tort cu jeleu de ciocolata si de fructe

Mai intai de toate, pregatim ingredientele la indemana si formele in care vom pune desertul. Eu

2 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Torturi
tort cu fructe si crema de miere

tort cu fructe si crema de miere

Pt blat: se bat albusurile cu zahar si vanilie,se adauga galbenusurile pe rand mixand bine dupa fiecare.la

3 voturi    7 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    manolecarmen (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011

    Daca ajungi prin Constanta ma anunti si iti fac un tortulet cu drag! Nu fac o afacere din asta, imi place mult ca ceea ce fac sa iasa bine, sa aiba un aspect deosebit! Nu as putea manca ceva care nu arata bine!

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011

    Pt " gingasia " lui , ii voi spune tortuletz.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 14 iulie 2011

    Imi vine sa-ti fac o comanda de un asa tort, se poate ?

    • Fara foto

      manolecarmen (Chef de cuisine) , 14 iulie 2011

      multumesc mult pentru aprecieri, intr-adevar este racoritor si bunn!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

      O prezentare super !

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

      Super racoritor!!!

    • tatiana

      tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

      Un deliciu !

    • TeoBucatar

      TeoBucatar (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

      Frumos tortulet,Carmen!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • ptr blat: 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie.
  • Pentru sirop iti trebuie: 3 linguri de zahar
  • 1 cana apa
  • esenta vanilie
  • coaja rasa de portocla si lamaie.
  • ptr crema: 600 ml frisca lichida
  • 4 oua
  • 250 gr zahar si diverse fructe (piersici
  • kiwi
  • portocale
  • mure
  • capsuni
  • zmeura etc). Eu am folosit piersica
  • kiwi
  • struguri.

Raporteaza reteta

Retete
de manolecarmen
PAPANASI CU SMANTANA SI DULCEATA

PAPANASI CU SMANTANA SI DULCEATA

Se pune branza de vaci intr-un castron, se adauga oule (batute ca pe omleta inainte), sarea, vanilia

139 voturi    13 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Tort Barbies

Tort Barbies

Se separa oualele, se bat spuma albusurile se incorporeaza galbenusurile frecate cu zahar, apoi nuca

20 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort de vara!

Tort de vara!

Blat: Se separa oualele,se bat spuma albusurile se incorporeaza galbenusurile frecate cu zahar, apoi

4 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Torturi

manolecarmen (Chef de cuisine)

Daca ajungi prin Constanta ma anunti si iti fac un tortulet cu drag! Nu fac o afacere din asta, imi place mult ca ceea ce fac sa iasa bine, sa aiba un aspect deosebit! Nu as putea manca ceva care nu arata bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort cu cacao si iaurt