autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort cu fructe

Autor: Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 martie 2014

Ingrediente
- 500 grame mascarpone, - 4 galbenusuri, - 4 linguri de zahar, - 200 ml frisca lichida + 100 ml frisca (pentru ornat), - un blat de tort, - fructe (piersici din compot, kiwi, capsune si rodie)

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema albicioasa (circa 8 minute). Se mixeaza frisca lichida pana se intareste si se adauga primei compozitii impreuna cu crema de branza mascarpone, astfel: o lingura de frisca, o lingura de crema mascarpone si se amesteca bine cu un tel, si tot asa pana ramaneti fara crema mascarpone si fara frisca. Compozitia formata se tine la frigider pana curatati si feliati fructele. Se asaza pe o farfurie plata primul strat de blat, se pune jumatate din compozitie, se uniformizeaza, se pune al doilea blat si ultima jumatate de compozitie si apoi al treilea strat de blat. Se imbraca tortul in frisca si se decoreaza cu fructe dupa cum doreste fiecare.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu piscoturi, iaurt si fructe

Tort cu piscoturi, iaurt si fructe

Tort cu pişcoturi, iaurt şi fructe. Dacă nu ai timp sau ai altă variantă pentru zile de duminica

1 vot    0 comentarii
40 min
Torturi
Tort de biscuiti cu jeleu de fructe de padure

Tort de biscuiti cu jeleu de fructe de padure

Rupem biscuitii intr-un castron. Amestecam cu nuca si cu cacaua. Turnam treptat laptele amestecam

9 voturi    4 comentarii
50 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300RE

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Arsinte Claudia Maria , 26 iunie 2014

    ella radulescu,la fel se procedeaza si la tiramisu,nu dauneaza!

  • Fara foto

    Ella Radulescu , 26 iunie 2014

    pai galbenusurile frecate cu zahar se adauga crude in crema nu se fierb pe aburi?

  • Fara foto

    Elena Olteanu , 01 iunie 2014

    DA E DELICIOS SI USOR DE FACUT ...EU IL FAC DESTUL DE DES

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • - 500 grame mascarpone
  • - 4 galbenusuri
  • - 4 linguri de zahar
  • - 200 ml frisca lichida + 100 ml frisca (pentru ornat)
  • - un blat de tort
  • - fructe (piersici din compot
  • kiwi
  • capsune si rodie)

Raporteaza reteta

Retete
de Elena
Papanasi cu smantana si dulceata

Papanasi cu smantana si dulceata

1. Amestecati, intr-un bol destul de mare, branza de vaci scursa de zer, faina, grisul, coaja de

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu aroma de vanilie

Inghetata cu aroma de vanilie

- Se freaca cu mixerul intr-un bol galbenusurile de ou impreuna cu zaharul pana se obtine o consistenta

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Inghetate
Tort diplomat

Tort diplomat

Se pune gelatina la inmuiat asa cum indica pe ambalaj. Se mixeaza galbenusurile cu zahar,pana

4 voturi    3 comentarii
24h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
tort cu caise