autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort cu fructe

Autor: Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 martie 2014

Ingrediente
- 500 grame mascarpone, - 4 galbenusuri, - 4 linguri de zahar, - 200 ml frisca lichida + 100 ml frisca (pentru ornat), - un blat de tort, - fructe (piersici din compot, kiwi, capsune si rodie)

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema albicioasa (circa 8 minute). Se mixeaza frisca lichida pana se intareste si se adauga primei compozitii impreuna cu crema de branza mascarpone, astfel: o lingura de frisca, o lingura de crema mascarpone si se amesteca bine cu un tel, si tot asa pana ramaneti fara crema mascarpone si fara frisca. Compozitia formata se tine la frigider pana curatati si feliati fructele. Se asaza pe o farfurie plata primul strat de blat, se pune jumatate din compozitie, se uniformizeaza, se pune al doilea blat si ultima jumatate de compozitie si apoi al treilea strat de blat. Se imbraca tortul in frisca si se decoreaza cu fructe dupa cum doreste fiecare.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu frisca si fructe

Tort cu frisca si fructe

Blat: Se bat albusurile spuma. Cand spuma este suficient de tare, se adauga zaharul si se bat in

135 voturi    18 comentarii
1h
Torturi
Tort cremos cu fructe

Tort cremos cu fructe

Se curăţă ananasul şi se taie cuburi. Gelatina se dizolvă în 100 ml apă. Se separă gălbenuşurile

0 voturi    3 comentarii
20 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Arsinte Claudia Maria , 26 iunie 2014

    ella radulescu,la fel se procedeaza si la tiramisu,nu dauneaza!

  • Fara foto

    Ella Radulescu , 26 iunie 2014

    pai galbenusurile frecate cu zahar se adauga crude in crema nu se fierb pe aburi?

  • Fara foto

    Elena Olteanu , 01 iunie 2014

    DA E DELICIOS SI USOR DE FACUT ...EU IL FAC DESTUL DE DES

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • - 500 grame mascarpone
  • - 4 galbenusuri
  • - 4 linguri de zahar
  • - 200 ml frisca lichida + 100 ml frisca (pentru ornat)
  • - un blat de tort
  • - fructe (piersici din compot
  • kiwi
  • capsune si rodie)

Raporteaza reteta

Retete
de Elena
Papanasi cu smantana si dulceata

Papanasi cu smantana si dulceata

1. Amestecati, intr-un bol destul de mare, branza de vaci scursa de zer, faina, grisul, coaja de

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu aroma de vanilie

Inghetata cu aroma de vanilie

- Se freaca cu mixerul intr-un bol galbenusurile de ou impreuna cu zaharul pana se obtine o consistenta

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Inghetate
Tort diplomat

Tort diplomat

Se pune gelatina la inmuiat asa cum indica pe ambalaj. Se mixeaza galbenusurile cu zahar,pana

4 voturi    3 comentarii
24h
Torturi
Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Pandispan cu chantilly de ciocolata