Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema albicioasa (circa 8 minute). Se mixeaza frisca lichida pana se intareste si se adauga primei compozitii impreuna cu crema de branza mascarpone, astfel: o lingura de frisca, o lingura de crema mascarpone si se amesteca bine cu un tel, si tot asa pana ramaneti fara crema mascarpone si fara frisca. Compozitia formata se tine la frigider pana curatati si feliati fructele. Se asaza pe o farfurie plata primul strat de blat, se pune jumatate din compozitie, se uniformizeaza, se pune al doilea blat si ultima jumatate de compozitie si apoi al treilea strat de blat. Se imbraca tortul in frisca si se decoreaza cu fructe dupa cum doreste fiecare.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii