autor:

» » Torturi

Tort cu fructe

Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
-2 oua, -2 linguri apa fierbinte, -2 linguri ulei, -6 linguri zahar, -7 linguri faina, -1 lingurita praf de copt, -400 g iaurt de capsuni, -200 ml frisca lichida, -2 pliculete gelatina, -fructe(kiwi,banane,ananas), -frisca

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Batem ouale impreuna cu apa fierbinte si uleiul. Adaugam zaharul, faina si praful de copt. Turnam compozitia intr-o forma Si o dam la cuptor, la temp de 180 grade Celsius, pt 25 de minute, eu am taiat blatul in 2..Pt crema avem nevoie de: -400 g iaurt de capsuni -200 ml frisca lichida -2 pliculete gelatina Mai avem nevoie de 500 gcapsuni.Amestecam iaurtul cu gelatina inmuiata, apoi adaugam frisca batuta. Dam crema pt 30 de minute la rece. Intre timp taiem cubulete capsunilePe primul blat racit intindem crema Adaugam capsunile taiate cubulete, am pus alta \'foaie\" de blat deasupra, frisca, am ornat cu fructe si deasupra am mai pus un plis de gelatina ca se nu se oxideze fructele
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu fructe

Tort cu fructe

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort cu fructe

Tort cu fructe "Gogoasa"

1. Cele 3 linguri de gelatina se pun la inmuiat timp de 30 minute intr-o jumatate de pahar cu apa

8 voturi    7 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Ion Padure (Chef de cuisine) , 16 iunie 2008

    Este foarte bine explicata aceasta reteta. Eu am incercat sa gatesc un tort cu zmeura si a iesit foarte bine. Nu folosesc niciodata gelatina la torturile de fructe.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • -2 oua
  • -2 linguri apa fierbinte
  • -2 linguri ulei
  • -6 linguri zahar
  • -7 linguri faina
  • -1 lingurita praf de copt
  • -400 g iaurt de capsuni
  • -200 ml frisca lichida
  • -2 pliculete gelatina
  • -fructe(kiwi,banane,ananas)
  • -frisca

Raporteaza reteta

Retete
de Dragoe Ana
Salata cu ton

Salata cu ton

Intr-un cstron se taie ceapa marunt se amesteca cu maioneza,maslinele(fara sambure) si porumb,sarea

12 voturi    4 comentarii
10 min
Salate cu peste
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul congelat se decongeleaza se scurge de apa, se amesteca cu o cutie de smantana, sare, piper

3 voturi    4 comentarii
20 min
Sosuri
Pizza hot!

Pizza hot!

Se unge blatul cu ketchup.Apoi intr.un bol se amesteca 1 lingura de ketchup cu oul si se pun acolo

5 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza

Ion Padure (Chef de cuisine)

Este foarte bine explicata aceasta reteta. Eu am incercat sa gatesc un tort cu zmeura si a iesit foarte bine. Nu folosesc niciodata gelatina la torturile de fructe.

Retete

din Torturi

Tort cu zmeura si whisky Tort cu zmeura si whisky

Pentru Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu praful de sare, pe urma punem zaharul si mixam usor pana

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort cu blat cu gem de gutui Tort cu blat cu gem de gutui

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteaza mare pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Ciocolata pana la moarte