Separi ouale, albusul il bati spuma cu doua linguri de zahar, galbenusurile le freci cu restul de zahar, le incorporezi si dupa aia pui faina in fir subtire pe rand pui, zaharul vanilat si intr-o cratita unsa si tapetata cu faina dai la copt cam 40 de minute, lasi sa se raceasca si il tai pe diagonala in doua.
Bati frisca cu intaritorul si pui frisca un strat de fructe, iar un strat de frisca si pui jumatatea de blat si dupa aia ornezi dupa gustul tau. O reteta usoara si ieftina. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii