autor:

mihaela idriceanu

» » Torturi

tort cu fructe de padure

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Ingrediente
un blat de pandispan taiat in 2, 250 g fructe de padure(congelate am avut eu), 20 g gelatina, 75 g zahar, 250 g branza cremoasa de vaci, 600 ml frisca+100 ml pt ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

punem gelatina la inmuiat in apa rece pt cel putin 10 minute.
Se incalzesc fructele cu 2-3 linguri de sucul lasat de acestea si zahar.Stoarcem gelatina si o punem aici,amestecam pana se topeste(sucul nu trebuie sa fie fierbinte).lasam la racit putin si adaugam branza care trebuie sa fie la temperatura camerei si apoi frisca batuta bine.punem prima foaie de blat in tava cu inel,insiropam putin(fiecare cu ce vrea),punem 3/4 din crema,celalalt blat si la urma restul de crema.lasam la frigider pana se intareste(cca 4-5 ore)
Scoatem cu grija inelul(eu desprind intai cu cutitul marginile ca sa nu se rupa),ornam cu frisca si fructe de padure.
Daca ti-a placut reteta noastra "tort cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu fructe de padure si crema de ciocolata

Tort cu fructe de padure si crema de ciocolata

Pentru blat procedăm astfel: Mixăm ouăle împreună cu zaharul până ce obţinem o

1 vot    0 comentarii
3h
Torturi
Tort cu alune, frisca, ciocolata si fructe de padure, fara faina

Tort cu alune, frisca, ciocolata si fructe de padure, fara faina

Un tort absolut delicios. Am folosit o tava de 22 cm - diametrul. Pentru un tort mai mare

10 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Un deliciu...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

    E foarte frumos, si desigur foarte gustos.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    Exista foi de gelatina,felicitari arata minunat!

    • mihaela idriceanu

      mihaela idriceanu (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      raspuns pt diana:da,numai gelatina sub forma de foi folosesc( ca de asta gasesc).

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      am observat ca scrii in retete "stoarcem gelatina"...te referi la foi de gelatina??

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      O bunatate,foarte frumos expus,felicitari pentru prezentare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • un blat de pandispan taiat in 2
  • 250 g fructe de padure(congelate am avut eu)
  • 20 g gelatina
  • 75 g zahar
  • 250 g branza cremoasa de vaci
  • 600 ml frisca+100 ml pt ornat

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

13 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Un deliciu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort de morcovi cu nuca Tort de morcovi cu nuca

Se curata morcovii de coaja. Se spala si rad marunt. Se cantaresc, este nevoie de o cantitate de 300 gr morcov ras. Se asaza intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tort cu iaurt si caise Tort cu iaurt si caise

Este un desert care se pregateste repede, este gata in 20- 30 minute maxim. Se spală fructele, se lasă sa se scurga intr-o sita,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tort de bezea