autor:

mihaela idriceanu

» » Torturi

tort cu fructe de padure

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Ingrediente
un blat de pandispan taiat in 2, 250 g fructe de padure(congelate am avut eu), 20 g gelatina, 75 g zahar, 250 g branza cremoasa de vaci, 600 ml frisca+100 ml pt ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

punem gelatina la inmuiat in apa rece pt cel putin 10 minute.
Se incalzesc fructele cu 2-3 linguri de sucul lasat de acestea si zahar.Stoarcem gelatina si o punem aici,amestecam pana se topeste(sucul nu trebuie sa fie fierbinte).lasam la racit putin si adaugam branza care trebuie sa fie la temperatura camerei si apoi frisca batuta bine.punem prima foaie de blat in tava cu inel,insiropam putin(fiecare cu ce vrea),punem 3/4 din crema,celalalt blat si la urma restul de crema.lasam la frigider pana se intareste(cca 4-5 ore)
Scoatem cu grija inelul(eu desprind intai cu cutitul marginile ca sa nu se rupa),ornam cu frisca si fructe de padure.
Daca ti-a placut reteta noastra "tort cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu vin si crema de iaurt si fructe de padure

Tort cu vin si crema de iaurt si fructe de padure

Mierea se amesteca cu cacaua,margarina moale,zaharul pudra vanilat.Transferam intr-un vas mai mare,adaugam

3 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Torturi
Tort Seherezada cu fructe de padure

Tort Seherezada cu fructe de padure

Pentru crema, se separa ouale, albusurile se pun intr-un vas incapator. Se adauga zaharul si se

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Un deliciu...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

    E foarte frumos, si desigur foarte gustos.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    Exista foi de gelatina,felicitari arata minunat!

    • mihaela idriceanu

      mihaela idriceanu (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      raspuns pt diana:da,numai gelatina sub forma de foi folosesc( ca de asta gasesc).

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      am observat ca scrii in retete "stoarcem gelatina"...te referi la foi de gelatina??

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      O bunatate,foarte frumos expus,felicitari pentru prezentare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • un blat de pandispan taiat in 2
  • 250 g fructe de padure(congelate am avut eu)
  • 20 g gelatina
  • 75 g zahar
  • 250 g branza cremoasa de vaci
  • 600 ml frisca+100 ml pt ornat

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

15 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Un deliciu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Cheesecake cu fructe congelate Cheesecake cu fructe congelate

Mod de preparare pentru blat: se topeste untul la foc mic. Se maruntesc biscuitii, se toarna untul peste biscuiti, se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Tort trei ciocolate cu aroma de menta Tort trei ciocolate cu aroma de menta

Pentru blat: ouale intregi impreuna cu zaharul se mixeaza pana se deschid la culoare si se tripleaza in volum. Peste spuma de oua se

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Dulciuri diverse
Tort cu fructe de padure