Se separa albusurile de galbenusuri, se bate spuma albusurile apoi se aduga zaharul treptat dar intre timp mixam compozitia, apoi galbenusurile amestecand continuu, apoi faina tot cate-o lingura si amestecand.
Se unge si tapeteaza tava in forma de inima, unde apoi se pune compozitia, care se da la cuptor timp de 30-40 de minute la foc mic.
Se lasa blatul sa se raceasca apoi se tai in doua, se insiropeaza cu sucul de la ananas si de la cocktailul de fructe, apoi se pune frisca, fructe si iar frisca, se pune partea cealalta care apoi se insiropeaza si ea, peste care punem frisca apoi ornam tortul.
E tare gustos!
L-am pregatit pt sotul meu.:)
Va doresc Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii