Tort cu fructe''LIA''

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Blat galben:3oua
  • 200gr. zahar
  • 7lg. ulei
  • 150gr. faina
  • 1/2 pachetel de praf de copt; Blat maro:3oua
  • 200gr. zahar
  • 7lg. ulei
  • 150gr. faina
  • 1/2 pachetele de praf de copt
  • 2lingurite de cacao;Crema:1l. lapte
  • 4 creme pentru tarta
  • 1cutie cocteil de fructe
  • frisca si fructe pentru ornat;

Mod de preparare

Se prepara blatul galben:se freaca galbenusurile cu zaharul si 5linguri de apa, apoi se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna intr-o tava cu hartie de copt( unsa cu margarina si tapetata cu faina)si se coace in cuptorul bine incins.Blatul de culoare maro se prepara la fel, doar ca la sfarsit se adauga si cacaua.Se prepara 3 creme de tarta(conform instructiunilor de pe pachet) si se amesteca cu fructele taiate cubulete. Se taie blaturile pe orizontala in cate 2 foi.Se ung cu crema si se pun alternativ foile de blat maro si cele galbene. Se prepara si ultima crema cu care se imbraca tortul,apoi se orneaza cu frisca si fructe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise