autor:

Vekas

» » Torturi

Tort cu fructe''LIA''

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2006

Ingrediente
Blat galben:3oua, 200gr. zahar,7lg. ulei, 150gr. faina,1/2 pachetel de praf de copt Blat maro:3oua, 200gr. zahar,7lg. ulei,150gr. faina, 1/2 pachetele de praf de copt, 2lingurite de cacaoCrema:1l. lapte, creme pentru tarta, 1cutie cocteil de fructe, frisca si fructe pentru ornat

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se prepara blatul galben:se freaca galbenusurile cu zaharul si 5linguri de apa, apoi se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna intr-o tava cu hartie de copt( unsa cu margarina si tapetata cu faina)si se coace in cuptorul bine incins.Blatul de culoare maro se prepara la fel, doar ca la sfarsit se adauga si cacaua.Se prepara 3 creme de tarta(conform instructiunilor de pe pachet) si se amesteca cu fructele taiate cubulete. Se taie blaturile pe orizontala in cate 2 foi.Se ung cu crema si se pun alternativ foile de blat maro si cele galbene. Se prepara si ultima crema cu care se imbraca tortul,apoi se orneaza cu frisca si fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe''LIA''" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu fructe!

Tort cu fructe!

blatul: se bat albusurile spuma se adauga treptat zaharul, galbenusurile, faina si la urma, esenta

7 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Torturi
TORT CU FRISCA SI FRUCTE

TORT CU FRISCA SI FRUCTE

Pentru blat se separa ouale. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza

1 vot    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • Blat galben:3oua
  • 200gr. zahar,7lg. ulei
  • 150gr. faina,1/2 pachetel de praf de copt Blat maro:3oua
  • 200gr. zahar,7lg. ulei,150gr. faina
  • 1/2 pachetele de praf de copt
  • 2lingurite de cacaoCrema:1l. lapte, creme pentru tarta
  • 1cutie cocteil de fructe
  • frisca si fructe pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort deliciu de ciocolata si frisca