Amestecam ouale cu zaharul,adaugam laptele amestecat in prealabil cu faina,punem totul pe foc mic,omogenizam si fierbem pana se ingroasa;Adaugam gelatina inmuiata in apa rece,omogenizam;
Crema obtinuta o punem la racit,iar numai dupa ce aceasta s-a racit definitiv adaugam frisca batuta bine,incorporand cu atentie cu o paleta de plastic;
Fructele le pregatim in modul in care dorim, eu am feliat portocala curatata mai intai de coaja,kiwi felii si ananasul taiat felii mai mici;
Am trecut la asamblarea tortului:intr-un platou oval am asezat pe fundul acestuia felii de portocale,lateral jumatati de piscoturi inmuiate in sucul de portocale,un strat de crema piscoturi inmuiate,alternate cu bucati de fructe,alt strat de crema ,iar la sfarsit fructe;
Se da la frigider pana a doua zii,se scoate pe un platou,se orneaza cu frisca batuta,se serveste rece;

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii