Se bate crema cu 200gr lapte,si frisca cu 200gr lapte, se tine
20 minute la frigider,se unge primul strat cu crema si se feliaza banana deasupra,ungem si pe al doilea strat de blat cu crema, si feliem kivi deasupra,punem al treilea strat ,s deasupra punem frisca si ornam dupa dorinte, cu portocale, kivi,capusuni.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii