Reteta postata pe: 31 mai 2008
Ingrediente
un pachet piscoturi ,gem capsuni ,coniac frisca
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
piscoturile se inmoie in coniac. si se pun un rand piscoturi inmuiate in coniac iar peste ele gem si iara un rand piscoturi si un rand gem de capsuni sau de care avem.din nou piscoturi si dupa aceea gem pina terminam si la sfirsit se imbraca tortul in frisca .il bagam la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "tort cu gem" nu uita sa-i faci un
review
Separam albusurile de galbenusuri.
Peste albusuri adaugam un praf de sare si mixam bine pana cand
6 voturi
0 comentarii
3h 45 min
Se bate albusurile spuma, adaugi zaharul, galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt.
Coci
12 voturi
3 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate