Tort cu gris cu lapte

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • biscuiti 400 gr
  • 250 margarina
  • 10 lg de zahar
  • 150 gr branza de vaci
  • 200 gr gris cu lapte
  • 400 ml frisca
  • o conserva de ananas (sau fructul care va place)
  • 5 pl de zahar vanilat

Mod de preparare

Se zdrobesc biscuitii si se amesteca cu margarina topita, incat sa devina ca un aluat ce se poate modela, apoi se intinde intr-o tava rotunda careia i se poata detasa lateralele. Din timp se pregateste grisul cu lapte ca la folosire sa fie rece. Branza cu grisul, zaharul si cel vanilat se amesteca pana devine cremoasa, apoi se adauga ananasul si totul se amesteca cu frisca batuta, apoi se intide in tava peste biscuiti si se pune la rece. La servire se detaseaza laterala tavii si se poate teaia usor felii. (eu biscuitii le mai amestec si cu sucul de ananas). Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Salata cu cartofi noi si peste afumat

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu cartofi noi si peste afumat
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise