Tort cu gris cu lapte

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • biscuiti 400 gr
  • 250 margarina
  • 10 lg de zahar
  • 150 gr branza de vaci
  • 200 gr gris cu lapte
  • 400 ml frisca
  • o conserva de ananas (sau fructul care va place)
  • 5 pl de zahar vanilat

Mod de preparare

Se zdrobesc biscuitii si se amesteca cu margarina topita, incat sa devina ca un aluat ce se poate modela, apoi se intinde intr-o tava rotunda careia i se poata detasa lateralele. Din timp se pregateste grisul cu lapte ca la folosire sa fie rece. Branza cu grisul, zaharul si cel vanilat se amesteca pana devine cremoasa, apoi se adauga ananasul si totul se amesteca cu frisca batuta, apoi se intide in tava peste biscuiti si se pune la rece. La servire se detaseaza laterala tavii si se poate teaia usor felii. (eu biscuitii le mai amestec si cu sucul de ananas). Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor