Se zdrobesc biscuitii si se amesteca cu margarina topita, incat sa devina ca un aluat ce se poate modela, apoi se intinde intr-o tava rotunda careia i se poata detasa lateralele. Din timp se pregateste grisul cu lapte ca la folosire sa fie rece. Branza cu grisul, zaharul si cel vanilat se amesteca pana devine cremoasa, apoi se adauga ananasul si totul se amesteca cu frisca batuta, apoi se intide in tava peste biscuiti si se pune la rece. La servire se detaseaza laterala tavii si se poate teaia usor felii. (eu biscuitii le mai amestec si cu sucul de ananas). Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii