autor:

cheche

» » Torturi

Tort cu iaurt de piersici

Autor: cheche (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cheche (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Ingrediente
Pt blat:7 oua,7 linguri zahar,7 linguri faina, Pt crema:400g iaurt de piersici,400 ml frisca, pachet de gelatina,un compot de piersici, Pt decor:300ml frisca,un plic intaritor pt frisca,un plic gelatina transparenta,2 kiwi,o portocala.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

29 voturi

Mod de preparare

Separa albusurile de galbenusuri.
Bate albusurile spuma,adauga zaharul,apoi galbenusurile unul cate unul,iar la final faina cernuta.
Omogenizezi compozitia si o torni intr-o tava unsa cu margarina.
Se da la cuptorul preincalzit pt 35 de minute.
Pt crema bate frisca cu mixerul,adauga iaurtul si gelatina,preparata conform instructiunilor de pe ambalaj.
Piseaza cateva piersici din compot si adauga-le in compozitia de iaurt,pt un plus de savoare.
Daca vrei,adauga putin colorant alimentar galben,ca sa aiba crema o culoare mai frumoasa.
Blatul racit se taie in 3,se insiropeaza cu zeama din compot.
O tava detasabila se imbraca in folie de plastic,se aseaza primul strat de blat insiropat,se pun bucatele de piersici,jumatate din crema,al doilea blat insiropat,din nou bucati de piersici,restul de crema si ultimul blat.
Se da la frigider pt aproximativ 3 ore.
Se bate restul de frisca cu intaritorul.
Se scoate blatul,se desface tava si se indeparteaza cu grija folia de plastic.
Deasupra puteti orna dupa preferinta,cu ce fructe doriti voi.
Eu am folosit felii de kiwi si portocala,peste care am turnat gelatina transparenta si am ornat cu frisca batuta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt de piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema de iaurt si piersici

Tort cu crema de iaurt si piersici

Mod de preparare blat: Incalziti cuptorul. 1.Separati albusurile de galbenusuri. 2.Cu mixerul

0 voturi    0 comentarii
2h
Torturi
tort de piersici cu iaurt si frisca

tort de piersici cu iaurt si frisca

2 plicuri de gelatina se pun la inmuiat in zeama unui borcan, cutie mare de compot de piersici se

16 voturi    8 comentarii
1h
Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ioana Tamas , 15 iunie 2014

    Interesant!!!!!!!!!!!!!!!! O sa-l incerc )))

  • Fara foto

    tanya , 29 mai 2014

    daca e de piersici de ce ati ornat cu kiwi si portocale, inspiratie de moment sau un plus de gust?

  • Fara foto

    Cristina Ionela Stanila , 02 februarie 2014

    intrebare : creste oricum fara praf de copt?

    • mirelutza

      mirelutza (Chef de cuisine) , 13 august 2010

      arata bine rau:);)

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Foarte frumos decorat.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Arata excelent.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Foarte apetisant!

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Arata de revista tortuletul tau. Felicitari!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Eu mai fac cu piscoturi din cand in cand...tortul tau arata foarte bine...Felicitari!

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      O tereta muncita cu rezultate spectaculoase. Felicitari!

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      un tort rocoros cu fructe....foarte bun

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

29 voturi

Ingrediente

  • Pt blat:7 oua,7 linguri zahar,7 linguri faina
  • Pt crema:400g iaurt de piersici,400 ml frisca, pachet de gelatina,un compot de piersici
  • Pt decor:300ml frisca,un plic intaritor pt frisca,un plic gelatina transparenta,2 kiwi,o portocala.

Raporteaza reteta

Retete
de cheche
Tort cu iaurt de fructe

Tort cu iaurt de fructe

Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile, apoi faina in ploaie. Compozitia se toarna

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort de lamaie

Tort de lamaie

Albusurile se bat spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,faina si coaja rasa de lamaie.Compozitia

5 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Torturi
Paste bolognese

Paste bolognese

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie se incinge putin ulei

24 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

tanya

daca e de piersici de ce ati ornat cu kiwi si portocale, inspiratie de moment sau un plus de gust?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Kodrit Kadir