Blatul: se bat spuma 10 albuse cu 10 linguri de apa si 20 linguri de zahar pana cand albusul este tare. Se adauga galbenusele si 20 linguri de faina. Se toarna in tava unsa si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit. Dupa ce se raceste se taie in 3 foi.
Crema: Se bate frisca si se pune la rece. Se amesteca iaurtul cu zaharul, se adauga gelatina preparata, fructele si apoi frisca batuta.
Prepararea gelatinei: Se lasa gelatina in apa rece (atat cat sa o acopere bine) timp de 10 minute. Apoi se incalzeste cu grija pana devine lichida. Atentie sa nu fiarba.
Blaturile se insiropeaza cu sucul din compot, iar intre foi se pune crema si apoi se orneaza cu frisca si fructe.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii