autor:

Fara foto

» » Torturi

TORT CU IAURT

Autor: SIMONA STAN (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 24 octombrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA STAN (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 24 octombrie 2005

Ingrediente
1 pahar de iaurt de fructe sau de vanilie, 1pahar de zahar, 3 oua, 1pahar de ulei, 3 pahare de faina, 1 praf de copt, 1 plic zahar pudra, Facultativ: gem de fructe, Nota: ca unitate de masura folositi paharul iaurtului,

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

19 voturi

Mod de preparare

Se feaca spuma galbenusurile cu zaharul, se dauga iaurtul si apoi uleiul amestacind incet.Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Separat se freaca spuma albusurile si se incorporeaza amestecind incet de jos in sus pentru a-si mentine consistenta. Se varsa aluatul intr-o forma de tort de 24 cm si se coace la cuptor la 175°C 45 min. Se lasa sa se raceasca si se presara cu zahar pudra. Daca doriti puteti umple tortul cu gem din acelasi fruct ca iaurtul folosit.
Daca ti-a placut reteta noastra "TORT CU IAURT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu visine si crema de iaurt.

Tort cu visine si crema de iaurt.

Crema de iaurt: Se amesteca iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun si 2 linguri zeama de lime,

19 voturi    8 comentarii
2h
Torturi
Tort cu iaurt si afine

Tort cu iaurt si afine

Blat: Ouale le amestecam cu zaharul, apoi le punem la bain-marie si le incalzim putin. Dupa ce

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

19 voturi

Ingrediente

  • 1 pahar de iaurt de fructe sau de vanilie
  • 1pahar de zahar
  • 3 oua
  • 1pahar de ulei
  • 3 pahare de faina
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar pudra
  • Facultativ: gem de fructe
  • Nota: ca unitate de masura folositi paharul iaurtului

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici

Blatul : Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Ladita cu capsuni Tort Ladita cu capsuni

Din aluatul fraged am taiat pentru baza tortului o foaie pe dimensiunea dorita, pe care am copt-o la 200°C pana s-a rumenit (10

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Clovn