Pt acest tort am folosit doar albusuri, pe care le-am strans intro cutiuta de plastic si le-am pastrat congelate. Albusurile au provenit de la ouale la care am folosit doar galbenusurile. Asadar, pregatim un pandispan din 5 albusuri batute spuma cu 5 linguri de zahar, 1 vanilie, 5 linguri de faina alba cernuta si 1/2 plic praf de copt. Coacem blatul in cuptorul preincalzit vreo 15-20 minute. Blatul racit se insiropeaza cu 1 cana cafea. Pregatim crema respectand indicatiile de pe plic, ungem tortul apoi il ornam cu inimioare decupate din wafe si trase in glazura de ciocolata. Deasupra tortului presaram menta uscata bine maruntita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii