Pt acest tort am folosit doar albusuri, pe care le-am strans intro cutiuta de plastic si le-am pastrat congelate. Albusurile au provenit de la ouale la care am folosit doar galbenusurile. Asadar, pregatim un pandispan din 5 albusuri batute spuma cu 5 linguri de zahar, 1 vanilie, 5 linguri de faina alba cernuta si 1/2 plic praf de copt. Coacem blatul in cuptorul preincalzit vreo 15-20 minute. Blatul racit se insiropeaza cu 1 cana cafea. Pregatim crema respectand indicatiile de pe plic, ungem tortul apoi il ornam cu inimioare decupate din wafe si trase in glazura de ciocolata. Deasupra tortului presaram menta uscata bine maruntita.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii