autor:

LAVINIA ARDELEAN

» » Torturi

Tort cu inimioare

Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 august 2010

Ingrediente
Blat:, 10 oua,, 10 linguri de zahar,, 8 linguri de faina,, 2 linguri cacao un praf de copt., , Crema:, 5 oua,, 300 gr.zahar ,, 4 linguri de cacao,,o margarina ,o ciocolata cu lapte. 200 ml.frisca o ciocolata.

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se bat albusele spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, amestecand usor, se adauga faina, cacaua si praful de copt se pune in forma rotunda tapetata si se da la cuptor amestecul. Cand e copt se taie in 3 felii si se insiropeaza cu un sirop facut din apa si zahar. Pentru crema se bat ouale cu zahar pe aburi se pune cacaua si se lasa pana se ingroasa. Cand crema e rece se adauga la o margarina frecata spuma. Ce intinde crema peste blaturi si se rade si o ciocolata peste crema. Se topeste o ciocolata si se pune pe o farfurie unsa cu margarina se lasa sa se raceasca apoi se taie cu forma inimioare.se orneaza tortul cu frisca si cu inimioare .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu inimioare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu inimioare glazurate cu ciocolata

Tort cu inimioare glazurate cu ciocolata

Pt acest tort am folosit doar albusuri, pe care le-am strans intro cutiuta de plastic si le-am pastrat

11 voturi    8 comentarii
50 min
Torturi
Tort Sacher

Tort Sacher

Incalzim cuptorul( la foc potrivit).Topim ciocolata la bain-marie. Separam ouale.Cu mixerul se bate

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Simplu, frumos si bun.

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 10 oua,
  • 10 linguri de zahar,
  • 8 linguri de faina,
  • 2 linguri cacao un praf de copt.
  • Crema:
  • 5 oua,
  • 300 gr.zahar ,
  • 4 linguri de cacao,,o margarina ,o ciocolata cu lapte. 200 ml.frisca o ciocolata.

Raporteaza reteta

Retete
de LAVINIA ARDELEAN
Prajitura cu crema capuccino

Prajitura cu crema capuccino

blat 1: se bat albusele spuma, se adauga zaharul, faina si nuca de cocos. Se unge o tava bine si

1 vot    1 comentariu
2h
Prajituri
Tort cu fructe

Tort cu fructe

6 galbenusuri se freaca spuma cu 250 gr. zahar separat gelatina se pune la inmuiat in apa calduta.

4 voturi    10 comentarii
2h
Torturi
TORT DE CIOCOLATA

TORT DE CIOCOLATA

Blat.se bat albusele bine apoi se adauga tot cate 2 ling.zahar se adauga galbenusele apoi nuca,faina

2 voturi    5 comentarii
2h
Torturi
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Simplu, frumos si bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Halloween pumpkin and chocolate cake Halloween pumpkin and chocolate cake

Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de toamna pentru siluete fine Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se

0 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Croquembouche