Blatul: ouale se separa, se mixeaza albusul cu zaharul, se adauga galbenusul cu un praf de sare, lamaia si faina amestecata cu praful de copt. Compozitia se pune in forma de tort si se da la cuptor 30-35min. Cand e gata se lasa la racit si se taie pe jumatate rezultant 2 discuri. Crema se face conform instructiunilor, iar frisca se mixeaza bine si fructele se curata si se feliaza. Se asambleaza tortul astfel: primul disc din blat se insiropeaza, se pune o parte generoasa din crema apoi se aseaza felii de kiwi si visine din dulceata, se pune si al doilea disc, restul de crema se imbraca tortul, apoi frisca si se decoreaza cu kiwi si visine. Se da la frigider 3-4 ore si se poate servi. Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii