Blatul: ouale se separa, se mixeaza albusul cu zaharul, se adauga galbenusul cu un praf de sare, lamaia si faina amestecata cu praful de copt. Compozitia se pune in forma de tort si se da la cuptor 30-35min. Cand e gata se lasa la racit si se taie pe jumatate rezultant 2 discuri. Crema se face conform instructiunilor, iar frisca se mixeaza bine si fructele se curata si se feliaza. Se asambleaza tortul astfel: primul disc din blat se insiropeaza, se pune o parte generoasa din crema apoi se aseaza felii de kiwi si visine din dulceata, se pune si al doilea disc, restul de crema se imbraca tortul, apoi frisca si se decoreaza cu kiwi si visine. Se da la frigider 3-4 ore si se poate servi. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii