Se bat albusurile cu apa rece, pana ce spuma este foarte tare, si se adauga zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat si - la sfarsit - galbenusurile.
Se curata merele de coaja, se indeparteaza partea lemnoasa, se taie cubulete si se incorporeaza in spuma preparata anterior, dupa care se adauga usor nuca si faina.
Se unge cu unt o forma cu peretii detasabili (diametrul: 28 cm) si se tapeteaza cu hartie pentru copt. Se toarna aluatul in forma si se coace in cuptorul incins la 200gr.C (pe sina de jos). Rece, se pudreaza cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii