Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.
Merele se curata si se scobesc, dupa care se umplu cu un amestec din nuci, dulceata si stafide.
Se amesteca albusurile cu galbenusurile apoi se adauga faina.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, apoi se aseaza merele si compozitia peste ele si se introduce la cuptor preincalzit.
Se verifica daca este gata cu o scobitoare dar numai dupa primele 25 min.
Daca scobitoarea este curata atunci tortul este gata.
Niciodata nu m-am uitat la ceas sa vad timpul de coacere.
Se orneaza cu glazura de ciocolata apoi frisca si bucati de fructe.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii