Tort cu mere

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat;
  • 6-8 mere mari
  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri zahar
  • 1 praf copt
  • 2-3 cuburi ciocolata menaj
  • dulceata de visine de preferina
  • miez de nuca.

Mod de preparare

Merele se curata si se scoate cotorul,se umple cu dulceata si miez de nuca.

Separat se bat spuma albusurile,se adauga zaharul,galbenusurile apoi faina si praful de copt.

Merele se aseaza in tava,iar peste ele se aseaza compozitia si se introduce la cuptor

Cand este gata se scoate si se lasa la racit.

Ciocolata se topeste pe abur pana se obtine o glajura care se toarna peste blat.

Se presara nuca de cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise