Merele se curata si se scoate cotorul,se umple cu dulceata si miez de nuca.
Separat se bat spuma albusurile,se adauga zaharul,galbenusurile apoi faina si praful de copt.
Merele se aseaza in tava,iar peste ele se aseaza compozitia si se introduce la cuptor
Cand este gata se scoate si se lasa la racit.
Ciocolata se topeste pe abur pana se obtine o glajura care se toarna peste blat.
Se presara nuca de cocos.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii