autor:

*alice*

» » Torturi

Tort cu mere crude

Autor: *alice* (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: *alice* (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 august 2011

Ingrediente
4 mere + 1 mar pentru decor, 250 g biscuiti, 50 g stafide ( daca vrei ), 2 linguri esenta de rom, 4 linguri nuci macinate, 2 linguri zahar pudra, 100 g frisca, coaja rasa de la o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pui stafidele la inmuiat in rom si apoi pisezi biscuitii. Cureti merele si le razuiesti. Presezi bine merele de zeama pe care si-o lasa si amesteci cu stafidele, biscuitii, nucile macinate, zaharul pudra si razatura de lamaie. Aranjezi amestecul pe un platou si il decorezi cu frisca sau cu glazura alba ( am postat reteta ) si felioare de mere. Dai la rece 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu mere crude" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Raw cu zmeura, caise si frisca din seminte de floarea soarelui

Tort Raw cu zmeura, caise si frisca din seminte de floarea soarelui

Sa va spun si de ce am ales tocmai o asa delicatesa gatita fara foc: 1. e foarte cald afara, iar

4 voturi    0 comentarii
15 min
Torturi
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se incalzeste cuptorul la 180 g C, se ung cu unt si se tapeteaza cu faina 2 forme de tort cu fundul

4 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 mere + 1 mar pentru decor
  • 250 g biscuiti
  • 50 g stafide ( daca vrei )
  • 2 linguri esenta de rom
  • 4 linguri nuci macinate
  • 2 linguri zahar pudra
  • 100 g frisca
  • coaja rasa de la o lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de *alice*
Glazura alba pentru prajituri

Glazura alba pentru prajituri

Se bate albusul cu o lingura de lemn si se adauga zaharul treptat pana iti iese o compozitie mai

2 voturi    1 comentariu
3 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
La Tour Eiffel Cake