Se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se freaca apoi cu 150 gr. de zahar tos pina se obtine o crema. Separat, se curata merele de casuta de simburi cu un cutit special, lasind nestrapunsa partea de jos. Nu se curata merele de coaja. In golul obtinut, se pune in fiecare mar fragmente mici din fructele din dulceata. Restul de zahar se topeste intr-o craticioara ai carei pereti se imbraca apoi cu zaharul ars. Se pun fructele peste zaharul ars, pe care s-a asternut un strat de unt netopit. Se bate spuma albusurile, se incorporeaza in acestea faina si se toarna amestecul peste mere. Se da la cuptor pe baie de aburi pentru 30 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii