Tort cu miere de albine

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr faina
  • 150 unt
  • 3 oua
  • 6 linguri miere de albine
  • 300 gr iaurt
  • 1 plic de drojdie praf
  • jumatate de lingurita de bicardonat
  • 1 lingurita scortisoara praf

Mod de preparare

Untul se freaca la temperatura camerei si faina se amesteca cu bicarbonatul. Peste unt se toarna mierea si se incorporeaza pana devine o pasta omogena. Dupa care se adauga ouale, unul cate unul, apoi faina,iaurtul si scortisoara.

Se amesteca incet pana este tot omogen si se toarna intr-o forma de tort, unsa cu unt si tapetata cu faina. Se da la cuptor 1 ora la 180 grade. Se serveste cu miere deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise