Mod de preparare: Pt blat: Batem ouale cu apa calda timp de 1 minut,adaugam zaharul,apoi faina amestecata cu fecola,cacao si praful de copt.
punem in tava unsa si tapetata cu faina si lasam la cuptor la 180 de grade,pt cca 40 min.
pt mousse:
Punem la inmuiat gelatina pt minim 10 minute
Zdrobim capsunile cu blenderul,le amestecam cu zahar si le punem sa dea cateva clocote.Lasam sa se mai raceasca (nu de tot)si adaugam gelatina stoarsa bine si ciocolata bucati,amestecam pana se topeste.cand e rece complet punem frisca batuta bine si amestecam cu o spatula de sus in jos pana la incorporarea completa.
taiem blatul in 2,punem prima foaie in tava cu inel(daca nu aveti faceti un cerc din carton in jurul lui),insiropam,punem toata crema,a doua foaie pe care o insiropam si dam la frigider pana se intareste(aprox 4-5 ore ).cand e gata,desfacem inelul cu grija,imbracam tortul in frisca si ornam cu capsuni si ciocolata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii