Ingrediente
pt blat:, 3 oua,3linguri zahar,3 linguri faina, 1 lingura lapte sau apa, 80 ml ulei, 1/2 praf de copt, cacao, , pt creme:, 200g ciocolata de lapte, 200g ciocolata alba, 2 plicuri gelatina, un iaurt mare de capsuni, 1l frisca lichida
Dificultate: Medie | Timp: 2h
35 voturi
Mod de preparare
pt creme: un plic de gelatina se pune cu 2 linguri lapte la hidratat, se topeste si se amesteca cu iaurtul.
celalalt plic de gelatina se imparte in doua si se pune separat la hidratat.
ciocolata de lapte se topeste cu 100ml frisca si se amesteca cu o parte gelatina.
ciocolata alba se la topeste cu 100ml frisca si se amesteca cu cealata parte gelatina topita.
restul de frisca se mixeaza, se imparte la cele trei creme astfel incat sa rezulte cantitati egale de creme.
blatul se pune in tava cu inel detasabil, se pune mousseul de ciocolata cu lapte, se da la rece cateva minute pana se intareste putin, se pune peste ea mousseul de ciocolata alba si apoi cel de iaurt.
se da la rece pt cateva ore bune.
Scurtu Isaia Danut , 22 februarie 2014
plicul de gelatina de cate grame??
Predescu Carmen Claudia , 10 noiembrie 2013
L-am facut si eu.....e foarte bun
Adriana-Elena Tache , 10 noiembrie 2013
blatul se coace?
alle , 16 august 2013
am incercat si eu aceasta reteta de tort acu 2 zile si a iesit delicios, mi-a trecut tot tortul intr-o singura zi.....vi-l recomandat cu drag
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010
Foarte gustos, foarte frumos!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010
O reteta foarte buna care merita retinuta.
lumi (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010
arata foarte bine si cred ca e si gustos acest tort!
mihaela idriceanu (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010
yummy,ce apetisant e!Si cu iaurt e tare racoritor!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010
Diana, e foarte frumos tortul , tare ma tenteaza, as vrea sa il incerc, am salvat reteta. Felicitari!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009
Arata foarte bine. Cred ca e foarte buna