pt blat: albusurile se mixeaza bine cu zaharul , se pun galbenusurile, apoi treptat laptele, uleiul, cacaua si faina amestecata cu praful de copt.
pt creme: un plic de gelatina se pune cu 2 linguri lapte la hidratat, se topeste si se amesteca cu iaurtul.
celalalt plic de gelatina se imparte in doua si se pune separat la hidratat.
ciocolata de lapte se topeste cu 100ml frisca si se amesteca cu o parte gelatina.
ciocolata alba se la topeste cu 100ml frisca si se amesteca cu cealata parte gelatina topita.
restul de frisca se mixeaza, se imparte la cele trei creme astfel incat sa rezulte cantitati egale de creme.
blatul se pune in tava cu inel detasabil, se pune mousseul de ciocolata cu lapte, se da la rece cateva minute pana se intareste putin, se pune peste ea mousseul de ciocolata alba si apoi cel de iaurt.
se da la rece pt cateva ore bune.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii