Blat: 5 galbenusuri,100 gr zahar,1 plic zahar vanilat, 1 plic praf de copt,2 ½ linguri faina,2 ½ linguri cacao,2 ½ linguri pesmet,135 ml ulei,25 ml lapte,2 ½ linguri miere se amesteca. Se bat 5 albusuri spuma si se incorporeaza peste compozitia de mai sus. Se coace si se raceste.
Mousse de lamaie:1 gelatina alimentara (10 gr) se hidrateaza si se topeste deasupra focului. 4 oua intregi,sucul de la 2 lamii si coaja lor,200 gr de zahar se pun pe foc si se amesteca pina se ingroasa. Se lasa putin la racorit. Se amesteca crema de oua cu gelatina si cu 200 gr unt.Se bat 3 albusuri cu 100 gr zahar si se incorporeaza in crema de lamiie. Ciocolata cu crema de menta se rupe bucatele si se adauga in mousse. Se toarna mousse-ul peste tort si se da la rece. Ciocolata amaruie se topeste cu o bucatica de unt, se lasa la racorit apoi se intinde peste tort.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii