autor:

LALY

» » Torturi

Tort cu mousse de piersici.

Autor: LALY (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LALY (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Ingrediente
* 1 pachet piscoturi, * 2 borcane compot de piersici (borcane mari 720 gr), * 500 ml frisca, * 2 pachete gelatina, * 5 oua, * 1 cana de zahar, * esenta de lamaie sau de portocala, * fructe la alegere,in cazul meu capsuni

Dificultate: Medie Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Piersicile se pun la scurs.Cand s-au scurs se dau prin blender sau robotul de bucatarie pana devin o pasta.

Se pun ouale si zaharul intr-un castron.Se bat putin,pana se omogenizeaza zaharul,apoi se pun pe baie de aburi.

Intre timp sa bate frisca tare si se da la frigider.Gelatina se pune la inmuiat in 3 linguri de compot.

Se mesteca bine ouale cu un tel sa nu faca cocoloase.Cand s-a ingrosat si arata ca o smantana se ia de pe foc.Gelatina se topeste si se adauga in crema de oua.Se adauga si esenta.Se lasa putin la racit.

Se adauga piureul de piersici in frisca.Crema racita se adauga si ea in frisca.

Se tapeteaza o forma cu folie de plastic.Se pune un rand de piscoturi,unul de crema,piscoturi ,crema si la sfarsit piscoturi.La fel de bine se poate prepara un blat de pandispan,care poate inlocui piscoturile.

Se pune la frigider cateva ore pana se intareste crema.Se orneaza cu frisca si fructe dupa imaginatia fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu mousse de piersici." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu iaurt si afine

Tort cu iaurt si afine

Blat: Ouale le amestecam cu zaharul, apoi le punem la bain-marie si le incalzim putin. Dupa ce

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi
Tort ciocolatos

Tort ciocolatos

Pentru blat: Se macina nucile. Se hidrateaza stafidele in cognac si rom pentru 15 minute.. Se separa

6 voturi    8 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    LALY , 14 iunie 2010

    Multam frumos fetele.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Arata tare bine!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Foarte bun!aratã super!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Aromat si aspectuos.Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Excelent tortuletul tau...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Tare frumos!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Bun,bun...salvat si votat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • * 1 pachet piscoturi
  • * 2 borcane compot de piersici (borcane mari 720 gr)
  • * 500 ml frisca
  • * 2 pachete gelatina
  • * 5 oua
  • * 1 cana de zahar
  • * esenta de lamaie sau de portocala
  • * fructe la alegere,in cazul meu capsuni

Raporteaza reteta

Retete
de LALY
FURSECURI CU STAFIDE

FURSECURI CU STAFIDE

Se lasa untul la inmuiat la temperatura camerei,iar stafidele se inmoaie in rom.Se freaca galbenusurile

3 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate albusul spuma cu zaharul,peste care se adauga galbenusurile,uleiul si faina.Se adauga

2 voturi    1 comentariu
4h
Prajituri
Tort de frisca

Tort de frisca

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusurile de galbenusuri si

6 voturi    1 comentariu
3h
Prajituri

LALY

Multam frumos fetele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu iaurt si banane Tort cu iaurt si banane

Blat : Am mixat albusurile cu un praf de sare, am adaugat zaharul, apoi galbenusurile, biscuitii Oreo si praful Creme Ole si am mixat

0 voturi    0 comentarii
3h 40 min
Dulciuri diverse
Halloween pumpkin and chocolate cake Halloween pumpkin and chocolate cake

Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem

1 vot    0 comentarii
5h 30 min
Dulciuri diverse
TORT INIMIOARA VALENTINE´S DAY