Reteta postata pe: 25 iulie 2010
Ingrediente
un blat de cacao(cumparat), 300 g zmeura, 4 lg zahar, 400 g frisca lichida, 1 plic zahar vanilat, 10 g gelatina, glazura de ciocolata(dr.Oetker)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Zmeura se paseaza cu
blenderul vertical,se amesteca cu zahar si se incalzeste pe foc.Se adauga gelatina inmuiata in prealabil 10 minute si se amesteca pana cand aceasta se topeste.
Cand e rece se amesteca cu frisca batuta cu zaharul vanilat.
Umplem blaturile insiropate putin(eu am facut un sirop din apa,capuccino si esenta de rom).
Lasam la rece pana cand crema se intareste si decoram cu glazura de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "tort cu mousse de zmeura" nu uita sa-i faci un
review
Blatul:
Albusurile se bat spuma cu apa si pe urma cu zaharul .Galbenusurile se freaca putin cu uleiul
20 voturi
4 comentarii
2h 30 min
Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,
0 voturi
0 comentarii
2h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mihaela idriceanu (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010
Adelina,cuvantul l-am luat din italiana,o sa modific imediat!oricum,sunt sigura ca ai inteles ideea!
mia (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010
Usor si rapid!!!!!!
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010
Un tortulet usor si bun.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010
Arata tare bine!
Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010
Ce inseamna "se fruleaza" ca nu l-am gasit in dictionare. Din ce limba l-ai luat? Ade
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 iulie 2010
Imi place spuma de zmeura,racoritoare si aromata.