tort cu mousse de zmeura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
tort cu mousse de zmeura

Ingrediente

  • un blat de cacao(cumparat)
  • 300 g zmeura
  • 4 lg zahar
  • 400 g frisca lichida
  • 1 plic zahar vanilat
  • 10 g gelatina
  • glazura de ciocolata(dr.Oetker)

Mod de preparare

Zmeura se paseaza cu blenderul vertical,se amesteca cu zahar si se incalzeste pe foc.Se adauga gelatina inmuiata in prealabil 10 minute si se amesteca pana cand aceasta se topeste.

Cand e rece se amesteca cu frisca batuta cu zaharul vanilat.

Umplem blaturile insiropate putin(eu am facut un sirop din apa,capuccino si esenta de rom).

Lasam la rece pana cand crema se intareste si decoram cu glazura de ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor