Zmeura se paseaza cu blenderul vertical,se amesteca cu zahar si se incalzeste pe foc.Se adauga gelatina inmuiata in prealabil 10 minute si se amesteca pana cand aceasta se topeste.
Cand e rece se amesteca cu frisca batuta cu zaharul vanilat.
Umplem blaturile insiropate putin(eu am facut un sirop din apa,capuccino si esenta de rom).
Lasam la rece pana cand crema se intareste si decoram cu glazura de ciocolata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii