autor:

mihaela idriceanu

» » Torturi

tort cu mousse de zmeura

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2010

Ingrediente
un blat de cacao(cumparat), 300 g zmeura, 4 lg zahar, 400 g frisca lichida, 1 plic zahar vanilat, 10 g gelatina, glazura de ciocolata(dr.Oetker)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Zmeura se paseaza cu blenderul vertical,se amesteca cu zahar si se incalzeste pe foc.Se adauga gelatina inmuiata in prealabil 10 minute si se amesteca pana cand aceasta se topeste.
Cand e rece se amesteca cu frisca batuta cu zaharul vanilat.
Umplem blaturile insiropate putin(eu am facut un sirop din apa,capuccino si esenta de rom).
Lasam la rece pana cand crema se intareste si decoram cu glazura de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "tort cu mousse de zmeura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mousse de ciocolata si sos de zmeura

Tort cu mousse de ciocolata si sos de zmeura

Blatul: Albusurile se bat spuma cu apa si pe urma cu zaharul .Galbenusurile se freaca putin cu uleiul

18 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Torturi
Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

Budincile se prepara dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa la racit. Se inmoaie biscuitii in laptele

28 voturi    14 comentarii
1h
Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 august 2012

    Nota 10 cu felicitari...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    Cred ca a fost un deliciu

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

    Yammi-yammi ce bun trebuie sa fie !

    • mihaela idriceanu

      mihaela idriceanu (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Adelina,cuvantul l-am luat din italiana,o sa modific imediat!oricum,sunt sigura ca ai inteles ideea!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Usor si rapid!!!!!!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Un tortulet usor si bun.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Arata tare bine!

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Ce inseamna "se fruleaza" ca nu l-am gasit in dictionare. Din ce limba l-ai luat? Ade

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 iulie 2010

      Imi place spuma de zmeura,racoritoare si aromata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • un blat de cacao(cumparat)
  • 300 g zmeura
  • 4 lg zahar
  • 400 g frisca lichida
  • 1 plic zahar vanilat
  • 10 g gelatina
  • glazura de ciocolata(dr.Oetker)

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

13 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Nota 10 cu felicitari...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort diplomat
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania