Tort cu multa multa dragoste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g. pupici (faina)
  • 10 oua
  • 500 g. zahar
  • esente de vanilie si rom
  • putina sare.

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus in 2 vase apoi se bat albusurile pana devin omogene. Se adauga zaharul peste albusul spuma si se bate pana se face ca o pasta. Apoi se bate galbenusul cu esente si putina sare si se adauga peste albus. Dupa ce le amestecati adaugati faina putin cate putin. Le puneti intr-o tava unsa cu ulei dupa care se imbraca tava in coala in interior si se da la foc mic 45 minute. Dupa ce se raceste blatul se taie in 2 se face siropul, si apoi se pune peste blat. Peste blat se pune crema si frisca si se da la rece. Pofta buna....

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise