autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort cu multa multa dragoste

Autor: daniela bors (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: daniela bors (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 noiembrie 2006

Ingrediente
500 g. pupici (faina), 10 oua, 500 g. zahar, esente de vanilie si rom, putina sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

105 voturi

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus in 2 vase apoi se bat albusurile pana devin omogene. Se adauga zaharul peste albusul spuma si se bate pana se face ca o pasta. Apoi se bate galbenusul cu esente si putina sare si se adauga peste albus. Dupa ce le amestecati adaugati faina putin cate putin. Le puneti intr-o tava unsa cu ulei dupa care se imbraca tava in coala in interior si se da la foc mic 45 minute. Dupa ce se raceste blatul se taie in 2 se face siropul, si apoi se pune peste blat. Peste blat se pune crema si frisca si se da la rece. Pofta buna....
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu multa multa dragoste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mango si cafea si multa dragoste

Tort cu mango si cafea si multa dragoste

Se separa galbenusurile de albusuri si se bat albusurile cu zahar si putina sare, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi
Tort simplu cu banane

Tort simplu cu banane

Mixam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Adaugam cate 2 linguri

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

105 voturi

Ingrediente

  • 500 g. pupici (faina)
  • 10 oua
  • 500 g. zahar
  • esente de vanilie si rom
  • putina sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici

Blatul : Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Ladita cu capsuni Tort Ladita cu capsuni

Din aluatul fraged am taiat pentru baza tortului o foaie pe dimensiunea dorita, pe care am copt-o la 200°C pana s-a rumenit (10

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Dulciuri diverse
Tort palarie, cu portocale si ciocolata