Se separa albusul de galbenus in 2 vase apoi se bat albusurile pana devin omogene. Se adauga zaharul peste albusul spuma si se bate pana se face ca o pasta. Apoi se bate galbenusul cu esente si putina sare si se adauga peste albus. Dupa ce le amestecati adaugati faina putin cate putin. Le puneti intr-o tava unsa cu ulei dupa care se imbraca tava in coala in interior si se da la foc mic 45 minute. Dupa ce se raceste blatul se taie in 2 se face siropul, si apoi se pune peste blat. Peste blat se pune crema si frisca si se da la rece. Pofta buna....

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii