autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort cu multa multa dragoste

Autor: daniela bors (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: daniela bors (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 noiembrie 2006

Ingrediente
500 g. pupici (faina), 10 oua, 500 g. zahar, esente de vanilie si rom, putina sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

105 voturi

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus in 2 vase apoi se bat albusurile pana devin omogene. Se adauga zaharul peste albusul spuma si se bate pana se face ca o pasta. Apoi se bate galbenusul cu esente si putina sare si se adauga peste albus. Dupa ce le amestecati adaugati faina putin cate putin. Le puneti intr-o tava unsa cu ulei dupa care se imbraca tava in coala in interior si se da la foc mic 45 minute. Dupa ce se raceste blatul se taie in 2 se face siropul, si apoi se pune peste blat. Peste blat se pune crema si frisca si se da la rece. Pofta buna....
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu multa multa dragoste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mango si cafea si multa dragoste

Tort cu mango si cafea si multa dragoste

Se separa galbenusurile de albusuri si se bat albusurile cu zahar si putina sare, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi
Tort de mere cu biscuiti

Tort de mere cu biscuiti

1. Se pun la inmuiat stafidele in rom, pentru cca 3o min.Merele se spala, se taie cubulete si se

7 voturi    2 comentarii
20 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

105 voturi

Ingrediente

  • 500 g. pupici (faina)
  • 10 oua
  • 500 g. zahar
  • esente de vanilie si rom
  • putina sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu cocos aromat