BLAT:Cele 4 albusuri se bat spuma,se amesteca cu celelalte ingrediente ptr blat si se toarna in tava tapetata.Dupa ce s-a copt,se taie in 3 pe grosime si se insiropeaza cu:4 linguri zahar caramelizat,apa si un paharel de rom.CREMA:Se amesteca ingredientele si se pun la foc mic,amestecand continuu pana se ingroasa.La urma se adauga 200 gr margarina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii