TORT CU NUCA

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • BLAT:4 galbenusuri
  • 10 linguri apa
  • 1/2lingurita bicarbonat de sodiu
  • 250gr zahar
  • 1 cana nuci macinate
  • 1 cana faina;CREMA:7 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 250 ml lapte

Mod de preparare

BLAT:Cele 4 albusuri se bat spuma,se amesteca cu celelalte ingrediente ptr blat si se toarna in tava tapetata.Dupa ce s-a copt,se taie in 3 pe grosime si se insiropeaza cu:4 linguri zahar caramelizat,apa si un paharel de rom.CREMA:Se amesteca ingredientele si se pun la foc mic,amestecand continuu pana se ingroasa.La urma se adauga 200 gr margarina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise