Nuca, zaharul, apa si cacaoa se amesteca pe foc, si se da un clocot.
Se lasa la racit, dupa care adaugam pe rand galbenusurile de la 8 oua, amestecand mereu.
se adauga albusurile batute spuma.
Se pregateste o cratita, de 3 kg ideal pt aceasta compozitie, se unge cu margarina, se presara faina, iar pe fundul cratitei se pune si hartie de copt, pt a se desprinde mai usor. Se toarna compozitia in cratita si se da imediat la copt in cuptorul incins.
Dupa ce s-a copt , se taie pe jumatate si se umple cu frisca si fructe:ananas, banana, etc, dupa preferinte.
Se orneaza cu frisca in functie de imaginatie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii