Blatul:
Se separa ouale, galbenusurile se freaca spuma cu jumatate de zahar, dupa care se adauga praful de copt,albusurile se bat spuma cu restul de zahar dupa care se adauga galbenusurile si nuca macinata, dupa care se pune in o tava tapetata numai cu unt.
Se pune la cuptor la 180 de grade cam 30 minute.
Crema:
Ouale se freaca cu zaharul cu cacaua dupa care se adauga laptele apoi sepun sa fiert pe aburi
se lasa sa se raceasca si se adauga untul si doua lingurite de cafea concentrata (mai mult esenta).
Se orneaza dupa plac cu frisca sau cu ciocolata.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii