Blatul:
Se separa ouale, galbenusurile se freaca spuma cu jumatate de zahar, dupa care se adauga praful de copt,albusurile se bat spuma cu restul de zahar dupa care se adauga galbenusurile si nuca macinata, dupa care se pune in o tava tapetata numai cu unt.
Se pune la cuptor la 180 de grade cam 30 minute.
Crema:
Ouale se freaca cu zaharul cu cacaua dupa care se adauga laptele apoi sepun sa fiert pe aburi
se lasa sa se raceasca si se adauga untul si doua lingurite de cafea concentrata (mai mult esenta).
Se orneaza dupa plac cu frisca sau cu ciocolata.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii