Blat: 5 oua se bat spuma cu 150g zahar. Se adauga 150g nuci macinate si 10 lingurite ness.
Crema: 2 oua, ciocolata rasa sau cacao, 100 g zahar, putin ness. Toate se amesteca si se fierb pe baie de abur. Dupa ce s-au racit, se amesteca 100 g unt frecat. Blatul se insiropeaza si se imbraca cu crema. Se poate orna cu frisca sau fructe.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii