Se prajesc nucile la cuptor pina ce capata o culoare bruna. Se zdrobesc cu sucitorul sau se piseaza. Se bat albusurile cu zaharul la cald, pe coltul masinii sau pe baia de apa. Se bat bine si se adauga nucile. Se imparte compozitia in patru parti si se coace fiecare separat in forma unsa si presarata cu faina. Se umple cu urmatoarea crema: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga esenta de cafea, cacao si vanilie. Se bate la foc slab sau pe baia de apa pina se ingroasa. Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu untul frecat spuma. Se umplu blaturile cu crema Tortul astfel umplut se imbraca in frisca.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii