Se freaca galbenusurile cu zaharul, sarea si romul pina ce amestecul creste si se ingroasa. Se adauga pesmetul, nuca, zaharul vanilat, praful de copt, coaja de lamiie, cacaoa si la sfirsit albusurile batute spuma tare. Se unge o forma de tort cu unt, se pune compozitia si se da la cuptor cu foc mic. Cind blatul este gata, se scoate, se taie in jumatati in latime. Se umplu foile si se decoreaza tortul cu crema de cacao pregatita din: 1 litru de lapte, 2 linguri de faina, 3 linguri de cacao, 5 linguri de zahar, 1 plic cu zahar vanilat, putin unt si frisca. Se pun faina, zaharul si cacaoa intr-o cratita, se amesteca si se toarna cite putin laptele, amestecind continuu. Se asaza cratita pe foc, se amesteca mereu pina ce compozitia se ingroasa, apoi se lasa sa se raceasca. Se adauga untul. Cu aceasta se garnisesta si se decoreaza tortul, punind la sfirsit frisca.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii